FARSÇA TERCÜME

FARSÇA Çeviri (Yazılı Tercüme) Hizmetleri

Ostim Tercüme in sunduğu FARSÇA çeviri hizmetleri çeşitli ihtiyaçlara ve farklı bütçelere hitap edebilecek şekilde çeşitlilik göstermektedir. Aralarındaki temel farklar aşağıda kısaca özetlenmiştir.

FARSÇA Günlük Çeviri (Tasdiksiz Çeviri)

FARSÇA – Türkçe – FARSÇA matbu belge ve (bilgisayar kelime işlem dosyaları dahil) doküman çevirisi: hızlı, ekonomik ve hatasız. Dizgi, lokalizasyon, teknik uzmanlık vs. gerektirmeyen metinler için ideal çeviri çözümüdür.

FARSÇA Yeminli Tercüme (Noter Tasdikli Çeviri)

FARSÇA – Türkçe veya Türkçe – FARSÇA noter tasdikli yeminli tercüme hizmetimiz: hızlı, ekonomik ve resmi. Devlet dairelerine sunulacak belgeler, ihale evrakı, ithalat ihracat belgeleri, vize başvuruları, ve benzeri resmi evrak içindir.

FARSÇA Uzmanlık Çevirisi (Teknik, Hukuki, Tıbbi Tercüme)

Medikal Çeviri, Mühendislik Çevirisi, Hukuki Çeviri ve benzerleri gibi teknik içerikli belge ve raporların branş eğitimi almış profesyonellerce FARSÇAya çevrilmesidir. Ostim Tercüme çok geniş bir mütercim tercüman portföyüne sahip olduğundan hemen her branştan uzmanlık çevirisi hizmeti verebilmektedir.

FARSÇA Anadile Çeviri (Anadile Tercüme)

Yurtdışında yayınlanacak bir reklam kampanyanızıngazete haberinin, firma tanıtımının veya makale ya daraporunuzun bir Arap mütercim tarafından doğrudan FARSÇAya çevrilmesi işlemidir. Mütercim çeviriyi kendi anadiline yaptığından Anadile Çeviri her Ostim Tercüme hizmetinin sahip olduğu dilbilgisi açısından hatasızlık ve içerik yönünden eksiksizlik özelliklerine ek olarak, daha akıcı bir anlatım ve alt metin gibi daha ince detaylar üzerinde kontrol imkanı sunmaktadır.

FARSÇA Çapraz Çeviri

FARSÇA bir metnin Türkçe üzerinden başka bir dile çevrilmesi hizmetidir (örneğin FARSÇA – Türkçe ardından da Türkçe – İngilizce gibi). Bu genellikle Türkiye’de noter tasdiki yaptırılacak dokümanlar için yasal bir zorunluluk gereği tercih edilebilmektedir. Bu tür metinler iki kere çevrildiklerinden diğer çeviri seçeneklerine kıyasla bir takım anlam kaymaları ve eksiklere gebedir. Ostim Tercüme sıkı kalite kontrolleri ile bu tür anlam kaymaları ve eksikleri en aza indirgemektedir.

FARSÇA Tercüme (Sözlü)

Ostim Tercüme FARSÇA – Türkçe ardıl çeviri (sözlü çeviri) hizmetleri de sunmaktadır. Ayrıca, FARSÇA ile diğer diller arasında tercüme hizmeti de sunabiliyoruz. Ostim Tercüme tercümanları profesyonel görünümleri, dil uzmanlıkları ve sektör bilgileri ile kuruluşunuzu kısa bir süreyle de olsa, en iyi şekilde temsil edecektir.

FARSÇA Masaüstü Yayıncılık

Ostim Tercüme font sorunlarının, dizgi hatalarının, sağa / sola yaslanmayan, büyüklüğü ayarlanamayan, söz dinlemeyen metinlerin iş hayatınıza kattığı strese son diyor. FARSÇA Masaüstü Yayıncılık hizmetlerimiz kapsamında dizgi bir FARSÇA dil uzmanımız tarafından yapılıyor, son çıktı FARSÇA dil uzmanımız tarafından kontrol edilerek hatasız şekilde size ulaştırılıyor (evet, dilediğiniz formatta: InDesign, Quark Xpress, Freehand, Acrobat da dahil, hemen her formatta).